О, ВРЕМЕНА!
Нацията се контролира посредством внушения, предизвикващи я масово да прави секс!

Коя е авторката
Вероника Койчева е една от най-известните ясновидки на България. Прочу се с успешните си опити в лечението на рак, както и със своя лечебен диск “Път към вътрешните светове”. Произвежда различни билкови комбинации, които са помогнали на много хора. Всеки от вас, който иска да знае какво представлява дискът на Маг Вероника, може да научи повече, както и да изтегли 5 минути от самия диск, за да усети ефекта още от първата минута. Адресът, на който можете да направите това, е https://www.psihea.hit.bg/relaks.htm

- Нека днес да поговорим отново за психотронното оръжие и честотното въздействие върху хората. В какво се изразява то?
МАГ ВЕРОНИКА: Става дума за въздействия върху основните програми, заложени в човека - продължение на рода, себеобезпечаване и самосъхранение. За излъчване на образи, които стимулират сексуалния център на човека. Въздейства се масово с цел създаване на мощен слой сексуални и други психологически установки, които чрез определено стимулиране провокират повишено ниво на сексуални желания сред масата от хора. Извършва се биостимулиране чрез съставки в храните, водещи до повишено потребление и сексуално желание. Постоянно се облъчва населението чрез медиите със страхови и стресови ситуации. Поддържа се консуматорска атмосфера и се стимулира инстинктът за натрупване и себеобезпечаване - себеосигуряване за в бъдеще. Поддържа се постоянна атмосфера на зависимост от лекарствени изкуствени синтетични препарати и от целенасочено неработещата система за здравно осигуряване. Секс злоупотреби, апетити и желания, стрес, болести и лекарства - това са целите на биологичното оръжие на база заложените в човека три основни програми. Наблюдаваме и постоянно електромагнитно облъчване - клетъчните телефони са мощни излъчватели на нискочестотни вълни - това е вмешателство! Да, така е!
- Каква е всъщност същността на тези вълни? Каква е модулацията им? Това е въпросът!
МАГ ВЕРОНИКА: Факти: установено е, че мозъкът реагира на електромагнитни честоти, натрапвани му отвън и намиращи се в определен честотен обхват. От радиотехниката се знае, че носещата честота на предавателя служи като носеща вълна, върху която се нанася същинската информация - “модулация”. Каква е сегашната модулация?! Образи или картини, или всичко онова, което трябва да бъде подсъзнателно внушено в името на рекламата, консумацията или съответния план на Новия световне ред - тоест, глобализацията! Земята в момента повдига собствените си вълни. Но чрез това и човекът увеличава собствената си способност за разширяване на съзнанието. Модулацията би могла да включва всичко онова, което насочва преднамерено вниманието на човека в дадена точка с цел да го отклони от посоката на съзидателен труд и нормално лично увеличаване на интензитета на собствената честота в съзвучие с естествения процес на повишаване честотите на земята.
- Как точно се упражнява това въздействие върху хората?
МАГ ВЕРОНИКА: Чрез излъчване на сексуални образи, което впрочем се прави непряко чрез милиардите видеокасети и филми, които се въртят в ефира. Замърсявайки го, те вече натоварват съзнанието на зрителя, като снижават общата енергийна честота. (Пример: видеоклиповете с образи на атрибути на сексапил, просперитет!) Океан от сексуални образи! Астралният океан! Но всъщност ето и въпроса, който рано или късно се очертава в съзнанието: кои образи и мисли, въртящи се в главата ми, всъщност са мои? Чии са тези желания - мои ли са? “Да опитам^, но какво всъщност ми втълпява това предаване? Това мое желание ли е, или е внушено отвън? Управлява ли се “астралният океан от образи” от някого чрез т. нар. модулация? Защо развлекателната индустрия в момента просперира? Какъв е този неистов стремеж към “удоволствие” и в това ли е смисълът на човешкия живот? А може би отдолу се намират изкусно заложените от някого фалшиви установки? Трябва ли наистина животът да се изживее в непрекъснато консумиране на материалните блага? Като вземаш, а не като даваш!
- Значи все пак става дума за нов вид оръжие, което постига определени цели…
МАГ ВЕРОНИКА: Да, най-новото оръжие - това са електромагнитните честоти, натоварени с образи (чрез тях биха могли да се предават също мисловни установки, мисли, както и отделни команди) стимулират консуматорските биопрограми в човека - себезадоволяване, нужда от подслон, храна и удобства, както и програмата за продължение на рода, тоест сексуалната потребност на индивида. Откъде, всъщност, произтича повишената сексуална активност у населението, след като за самото продължение на рода е необходима съвсем малка подобна активност? От стремежа към удоволствие! Консуматорските и сексуални програми, модулирани в електромагнитни честоти, естествено, могат да бъдат идентифицирани по същия метод, по който се извършва забраненото и засекретено модулиране, т.е. чрез демодулиране.
- Как може да се реши този проблем?
МАГ ВЕРОНИКА: За да се направи това, необходимо е, първо, обществото да е узряло за сериозността на проблема! В противен случай нискокачествени ТВ предавания като едно време “Нощен магазин^, сполучливо окупирали нишата на естествената нужда от разнообразие на вълната, ще продължават невъзмутимо да излъчват своите елементарни облъчвателни клипове в стил “Опитай!”, за да видиш може би какво ще се случи! И когато никой не забелязва, че само едно опитване вече води до начало на цяла една магистрала от фалшиви установки в психиката, тогава се изчаква. А какво! За да узрее проблемът и да се прояви язвата от тези фалшиви установки. И да се разбере най-сетне, че цялата мрежа от понятия - лъжливи установки - води младия човек право към пропастта и до затъване в коловоза! Коловоз, който води в невярната посока! Превръщането на човека в роб! В същество с разумна, високо логична конструкция, но без сърце и душа! Модулацията на някои ТВ предавания, например “Нощен магазин”, е аналогична по форма на модулацията на доскоро засекретения висок проект в Аляска. Еднакъв е използваният метод. Само където в единия случай се работи с “чалга” или “Червена шапчица^, а в другия - с прецизирани реални високи технологии и мощни сателитни излъчватели. И така, насреща си имаме носеща честота и излъчвателна способност. А важното е какво ще бъде съдържанието.
- Може ли контролът на населението да се извършва със звук?
МАГ ВЕРОНИКА: Разбира се! В началото то може да бъде просто шум, който изнервя. После то може да се превърне в сладка отрова - наркотик, без който зрителят или потребителят не би могъл да издържи и бясно да се старае да осъществи контакт по компютъра или телевизора, за да получи съответната порция ендорфини в резултат на гледането на съответния клип. “Наркотичните клипове”, това е свръхновото изобретение на някои “майстори” на майнд контрола. И ако обществото не постави своевременно забрана върху тези аспекти на медийната излъчвателна политика, както и върху всякакви военни проекти, то рано или късно земята ще започне да включва своите защитни механизми против нарушаването на естествените програми, заложени в човека.
- Може ли на това да се отдаде изпедерастяването на нацията?
МАГ ВЕРОНИКА: Свръхексплоатацията на сексуалния и консумативен център, на чувствата за необходимост от секс и храна водят до свръхвисоки отклонения в човешките взаимоотношения. Като се прибавят и разместените ценности на взаимоотношенията между половете и подмяна на техните места, създадените гей и хомо общества, това вече тотално нарушава баланса в природата. В работата по изследване на манипулационните възможности с енергиите не се отчита наличието на една по-висока форма на енергия, фината същстност на човека, заложена във всеки един индивид като малка искра. Тази способност за притежание на искра заедно с предначертание, вложено в нея, очевидно никак не се отчита от т.нар. майстори на електромагнитни манипулации. Само хората с развита духовна тъкан са защитени от тази манипулация поради невъзможността да се атакува високото равнище на духовната им честота чрез опити за нискочестотно въздействие.

Интервю на Георги КАЛЕНДЕРОВ