Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви, че титулярният вратар Алисон Бекер не е близо до завръщане в игра, но има и добри новини около състоянието му – захвърлил е патериците и изглежда добре. Днес се появиха информации, че травмата на бразилеца е по-тежка от първоначалните прогнози и той ще отсъства над два месеца.

„Алисон не е близо до завръщане в игра. Никой не ми е казал да го имам предвид за тренировка днес или за мача утре. Днес обядвах с него, така че най-малкото може да се храни. Той изглежда добре. Намира се в добра форма, в добро настроение, но ще отнеме време. Не знам колко точно, не знам точна дата. Никой не ми е казал точна дата, но и ние не сме питали никого”, сподели Юрген Клоп преди мача с Арсенал на "Анфийлд" утре вечер от 19:30 часа българско време.

„Искаме да му дадем нужното време. Изглежда добре. В началото той използваше патерици, което е нормално за контузията, която има. Тях обаче вече ги няма, той вече ходи нормално и води съвсем различни тренировки в сравнение преди една седмица. Оттук нататък всичко трябва да мине бързо, но колко бързо, аз не знам”, добави германецът.