Мениджърът на четвъртодивизионния Гримзби Майкъл Джоли бе отстранен от поста си, след като е изрекъл 58 пъти думата ши*ай се в радио-ефир, съобщава Sportsmail.

Според изданието служителите на клуба, както и мажоритарният акционер Джон Фенти са останали шокирани от гнева на Джоли пред журналистите на BBC Мат Дийн и Джон Тондър след домакинското поражение с 0:4 от Лейтън Ориент миналия месец.

За период от 4 минути и 12 секунди Джоли критикува естеството на отразяване на отбора му от Дийн и Тондър и за това време ги псува 58 пъти. „Ти си ши*ан позор. Всеки път, в който ме интервюираш, сте антагонистични, конфронтиращи. За кой се мислиш ти, Джереми Паксман? Ти си ши*ан журналист. Ши*аната ви радиостанция не дава никакво положително покритие на футболната игра”, започва мениджърът и подчертава особено начина, по който журналистите са анализирали поражението с 1:7 от третия кръг за Купата на Лигата през септември срещу Челси.

„Вие, ши*ани прасета, ни критикувахте, че играем човек за човек срещу Челси. Вие не зададохте един въпрос, както трябва, ши*аняци. Да, грешно беше да играем човек за човек, но защо не питате ши*ания мениджър? Нямате никаква ши*ана представа за футбола и хората, които стоят зад него”, продължил мениджърът, под чието ръководство „моряците“ са 18-и в Лига 2 след 5 успеха от 15 мача.

„Днес бяхме на ши*аното 10-о място, приятелю. Виждали ли сте отбор с нашия бюджет, който да е така близо до ши*аните плейофи? Знаеш ли къде за Бога, ши*аняци такива трябва да сме”, завършва вече бившият мениджърът на Гримзби.