Треньорът на Арда Стамен Белчев изрази надежда, че отборът му си е извадил поуките от загубата срещу ЦСКА (0:1) за Купата на България и ще изглежда по различен начин за първенство. Днес от 14:15 часа двата тима се срещат за първенството на "Лаута".

„Вярно е, че играем същия мач три дни по-късно, но според мен няма нищо общо между двете срещи. Трябва възможно най-бързо да забравим двубоя за Купата, за да се представим добре в Пловдив“, каза пред „Меридиан Мач“ треньорът на Арда. „Не обичам да давам оценки дали отборът играе добре, или не. Хубавото е, че създава положения, лошото е, че не вкарваме голове. За нас всеки мач е важен. Ако ни се отвори възможност, със сигурност ще атакуваме Топ 6. Но това не ни е фикс идея“, добави Белчев.

„Не искам да гадая как действат съперниците ни. Надявам се да има феърплей, защото само по този начин могат да се решат нещата само на терена и да имаме влияние и ние, треньорите“, каза специалистът.

„Имаме стратегия за победа над ЦСКА и с нея вече са запознати футболистите. Най-важното е да има дисциплина на терена. Не искам и да има страх у моите футболисти. Нека са спокойни и уверени. Това е важно за успех. Ако има страх, той може да дойде само от неща, които са извън мача“, завърши Стамен Белчев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020