Едно телефонно обаждане в неделя по обяд е подобрило скапаното настроение на Димитър Бербатов, разбра БЛИЦ. Митко е бил уведомен, че Жозе Моуриньо следи с особено внимание неговия казус в Манчестър Юнайтед.
 
Засега – толкова и нищо повече... Но напълно достатъчно да се има предвид, че португалецът е от тези треньори, които са заинтересовани от бъдещето на Бербо. Дали ще има някакво развитие на доста интересната тема, на този етап можем само да гадаем.
 
БЛИЦ научи тази новина от изключително сериозни източници. И я поднася на своите читатели в пълния й вид – без разтягане на локуми от сорта: “Реал иска Бербатов” или “Моуриньо започна преговори за Бербатов”. А и не се знае дали Жозе ще остане в Реал или от новия сезон ще го видим в друг клуб... Защото в Испания упорито се говори, че каквото и да се случи, португалецът напуска “Сантияго Бернабеу” през лятото.
 
БЛИЦ залага всичко за достоверността на информацията си, припомняйки, че ние първи съобщихме за стартиралите преговори между Данчев и сър Алекс Фъргюсън, както и за взетото решение Бербатов да бъде продаден през лятото.