Германия не срещна никакви затруднения и победи Израел с 2:0 в последната си контрола преди началото на Евро 2012 в Полша и Украйна от 8 юни до 1 юли. Бундестимът е в Група “B” с тимовете на Холандия, Португалия и Дания.

Играчите на Йоахим Льов контролираха мача на „Ред Бул Арена” в Залцбург и не оставиха никакви шансове за гостите от Израел. Жером Боатенг със силен удар нацели страничната греда в 19-ата минута и пропусна да изведе Бундестима напред в резултата. Марио Гомес стреля опасно в 32-та минута, но топката мина в страни от вратата на Израел. В 40-ата минута Томас Мюлер даде страхотен пас с пета към своя съотборник от Байерн Марио Гомес, който от близка дистанция разстреля Харуш и прати топката под напречната греда за 1:0.

След почивката картината не се промени особено. Събитията бяха пред вратата на Израел, чийто играчи рядко минаваха центъра. Пропуски за Бундестима направиха Месут Йозил и Андре Шюрле, който обаче в 82-ата минута отправи страхотен изстрел от 25 метра и вкара за крайното 2:0. Пет минути по-късно Шурле стреля с глава, но прати топката над напречната греда.