Шефът на Националния клуб на привържениците на "Левски" Владимир Владимиров-Гугутката оцеля в зверска катастрофа. При инцидента на автомагистрала "Тракия", за който БЛИЦ първи ви информира, загина един човек, а трима са ранени.

Владимир Владимиров и другите пострадали в катастрофата са откарани в болница. Състоянието им е стабилно, без опасност за живота.

Гугутката и други фенове на "Левски" са се завръщали от Катуница, където хора от цялата страна се събраха да почетат паметта на 19-годишния Ангел Петров, убит преди година при безредиците в селото, свързани с фамилията на цар Киро. На гробището присъстваха привърженици на много футболни клубове - "Ботев" (Пд), Локо (Пд), "Левски", ЦСКА, Берое и други. 

"Не може хора, които раждат по 15 деца и които се издържат от държавата, да убиват нашите деца. Тук днес скърбим за всяко едно убито дете в България. Защото за смъртта на това прекрасно дете има разни хора в затвора на лек режим, но това нищо не променя. За случилото се в Катуница сме виновни всички", коментира Димитър Ангелов-Дучето, който също беше на панахидата.

Загиналият на "Тракия" е фен на "Левски"!