Стойчо Младенов обяви на пресконференцията си, че не иска да има нищо общо с наследника си в ЦСКА Миодраг Йешич, както и с Драголюб Симонович. Вече бившият наставник на "червените" заяви, че не е правил сам селекцията, а е имало вмешателство.

„Нито с Йешич, нито с Дуци искам да имам нещо общо“, категорично обяви Стойчо Младенов.

„Ако зависеше само от мен, си тръгвах в края на шампионата, но поех ангажимент към феновете и затова търпях. Много бях унижаван, да знаете. Дадох, а и ще продължавам да давам на ЦСКА“, каза специалистът.

„Селекцията не съм я правил aз. Футболисти ми бяха водени и предлагани. Повечето от тях успях да отхвърля, но имаше и такива, с които се подписаха договори, без мое знание. Това е решение на собствениците. Стартирахме зле, но после с времето и влизането на останалите, отборът от мач на мач придобиваше нов облик. Обидно ми беше това, че се говореше, че играчите стояли добре физически и само Роко Перота си бил свършил работата, а той не беше на двата лагера. Аз и помощниците ми подготвяхме футболистите", заяви Младенов.

"Селекцията е много важна. И Манчестър Сити има 30 човека, а иска още. ЦСКА няма база, няма стадион, това са неприемливи неща за клуб като ЦСКА. Няма нормални условия за работа, това не го приемам, пълна аматьорщина в управлението", добави разстроеният треньор.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ