Фенове на ЦСКА за пореден път изразиха недоволството си от управлението на “Титан”. Ключови булеварди и места в София осъмнаха с плакати срещу ръководството. Привържениците атакуват шефовете след третото равенство 3:3, което ЦСКА направи по време на зимната си подготовка. Припомняме, че вчера отборът завърши при този резултат срещу Заглембе (Полша), след което загуби с дузпи спора за трофея на турнира “Сити Голд Къп”. Преди това, също в Турция, ЦСКА направи два пъти 3:3 – срещу Симург и Уфа (Русия).

Фенове на “армейците” са организирали нощен поход от София до Перник, за да разлепят транспарант с надпис “Пак е 3:3 и Титан от криза се спаси”. “Пътуването” на плаката започва от храм паметника “Александър Невски”, продължава през сектор “Г” на стадион “Българска армия”, офисите на “Титан” и продължава в посока Перник. Крайната спирка е квартал “Изток” в Перник и стадион “Металург”, чийто собственици преди години бяха настоящите шефове на ЦСКА.

Ето посланието на феновете на ЦСКА:
“Относно пребиваването на стадион “Българска Армия” като собственици на любимия ни клуб, на двете лица овладели още в зората на демокрацията странните резултати водещи до личен финансов просперитет, желаем да заявим следното - че сте подли ни е ясно, че сте нагли също ни е ясно, но само мега наглеци като вас могат да наглеят до толкова, че да се сдобият с тотална амнезия до такава степен, че да забравят откъде са и за къде са. Е, като източноправославни, по християнски решихме да ви го припомним. Там откъдето тръгнахте - стадиона на пернишкия ФК Металург - ТАМ СЕ ВЪРНЕТЕ, ТАМ И ЧЕРНО-ТОТО СИ РЕДЕТЕ, ТАМ СИ И ОСТАНЕТЕ!”

IMAG0572.jpg

IMAG0574.jpg

IMAG0579.jpg

IMAG0590.jpg