Българският национал Георги Миланов игра цял мач за ЦСКА (Москва), но руските шампиони загубиха с 0:1 от Краснодар като гост в мач от 18-ия кръг на местното първенство. Бившият играч на "Левски" Жоазиньо отново бе блестящ и се отчете с асистенция, докато Миланов не успя да помогне на ЦСКА да стигне до поне частичен успех.

Домакините започнаха силно мача и изпуснаха няколко възможности. В четвъртата минута топката облиза гредата на столичния тим. В шестата Жоазиньо проби по фланга, но вратарят Игор Аккинфеев улови лесно. В 33-ата бившият футболист на "Левски" имаше изгоден шанс след грешка на Акинфеев, но вратарят се справи. В 38-ата Алан Дзагоев пропиля изгодна възможност, след като минута по-рано замени Кейсуке Хонда.

След почивката краснодарци успяха да материализират, макар и позагубеното си игрово предимство. В 63-ата Жоазиньо асистира на Артур Йеджейчик, който с премерен техничен удар матира Акинфеев - 1:0. Треньорът на ЦСКА (Москва) Леонид Слуцкий заяви, че има големи съмнения дали попадението не е от засада.

Георги Миланов в 85-ата минута разигра добре пред наказателното поле, но Понтус Вернблум стреля много близо до гредата.

Краснодар се доближи само на точка от ЦСКА. Московчани са на четвърто място, на пет точки от лидера Локомотив (Москва), който има и мач по-малко.