Заемащият 10-ото място в Чемпиъншип Блекбърн успя да стигне до преиграване срещу Манчестър Сити, след като двата отбора завършиха 1:1 в мач от 3-ия кръг за ФА Къп.

При гостуването на "Иууд Парк" Алваро Негредо изведе "гражданите" напред в резултата малко преди почивката, когато наказа Пол Робинсън.

В 55-ата Скот Дан изравни за втородивизионния тим, възползвайки се от грешка на румънския вратар Костел Пантилимон, който пази за Сити в днешната среща.

До края Негредо и Хесус Навас пропуснаха да донесат победата на "гражданите", които завършиха двубоя с 10 човека. В 85-ата минута Дедрик Боята беше изгонен за втори жълт картон.

В крайна сметка до ново попадение не се стигна и двата тима ще преиграят на "Етихад Стейдиъм".

В днешното гостуване на Блекбърн мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини бе направил доста промени в титулярния състав, като Пантилимон, Давид Силва, Алваро Негредо и Един Джеко започнаха от първата минута.

Ветеранът Пол Робинсън пък се завърна на вратата на Блекбърн след близо година отсъствие и се отчете с няколко много важни намеси. 34-годишният страж преди време претърпя операция заради проблем с белите дробове.


Blackburn vs Manchester City 1-1 All Goals... by manchesterfansr