Любопитен или скандален клип може да разбуни сериозно духовете в българското съдийство дни преди конгреса за избор на президент на БФС. Въпросното видео се появи на личната страница в социалната мрежа “Фейсбук” на шефа на съдиите Никола Джугански.

На видеото се вижда как страничен съдия говори по телефона по време на мач. Двубоят е между Черно море и Черноморец - младша възраст, която се е играла вчера. Страничният рефер е Георги Табаков, син на шефа на Зоналния съвет на БФС - Бургас Емил Табаков.

С кого говори реферът по телефона, какво казва, не е ясно. Реакциите на съдийските хора у нас обаче са крайно любопитни. Самият председател на съдийската комисия Никола Джугански пише в профила си във “Фейсбук” над клипчето следното: “С кого ли разговаря колегата от Бургас ??? Най вероятно с Ахмед Ахмед!”

Под новината пишат доста известни съдийски хора. Един от тях е Тихомир Боболов, който призовава въпросният страничен рефер да бъде изваден от съдийството: “Този го спирайте,без въобще да го мислите...независимо кой му е баща!!!Лично мое мнение,за да ви уважават останалите съдии!” Красимир Керезов допълва: “И това доживяхме?!? Какво ли следва.”



0000000000000000000sadia.jpg

00000000000000000000000sadia1.jpg