Далас Старт победи Ню Йорк Рейнджърс с 3:2 след внезапна смърт в мач от редовния сезон на НХЛ. Чешкото дясно крило Алеш Хемски вкара победния гол 1:02 минути след началото на продължението.
 
Успехът над „рейнджърите“ означава, че Далас прекъсна серията си от три поредни загуби. Това беше второ последователно поражение за Ню Йорк Рейнджърс, след като титулярният вратар на тима Хенрик Лундквист получи контузия на гърба и ще бъде извън игра за три седмици.
 
Резервният вратар на нюйоркчани Кем Талбот спаси 22 удара, но това се оказа недостатъчно. Ерик Коул и Джейсън Спеца също се отличиха с голове за Далас Старс.
 
Новобранецът Филип Форсберг вкара изравнителния гол за 2:2 и след това реализира победната дузпа за Нешвил Предатърс при успеха с 3:2 над Флорида Пантърс след дузпи.
 
Така „хищниците, които в течение на мача изоставаха с два гола пасив, излязоха на първо място в Централната Дивизия с четири точки преднина пред Сейнт Луис Блус.
 
Мариан Хоса вкара два гола за Чикаго Блекхоукс при победата с 4:2 над Сейнт Луис Блус. Вратарят Кори Крофърд спаси 25 удара за успеха на тима си. За „блусарите“ това беше едва домакинска загуба в редовното време от 11 ноември насам.