Феновете на ЦСКА да пият по бира. Любимият им клуб ще получи лиценз и няма да бъде изтрит от професионалната карта на българския и европейски футбол. В събота следобед новото ръководство на “червените” е внесло цялата документация, свързана с издаването на прословутия лиценз, заради който през миналото лято тимът остана извън евротурнирите. Днес преди обяд са били изчистени и най-дребните детайли, които можеха да изиграят ролята на препъни камък. Както е известно, крайният срок за подаване на документите е 31 март (вторник), като този път от ЦСКА са повече от изрядни. От Лицензионната комисия са заявили на представители на клуба, че проблеми няма да има. “Даже и Сеп Блатер не може да ви отнеме лиценза!”, похвалили “червените” от футболната ни централа.
Официалното решение на ЛК ще бъде обявено в началото на месец май, но вече е повече от сигурно, че ЦСКА ще получи така необходимия лиценз.
Междувременно бившият играч на “червените” Велизар Димитров разкри пред БЛИЦ, че босовете са започнали да изплащат задълженията си към него.
“Бях зарадван още в събота, когато разбрах, че първият транш ми е преведен. Уточнил съм се с ЦСКА в тримесечен срок на три транша да получа цялата сума. Хубаво е, че този хора държат на думата си. Тунчев също е получил парите си. Доколкото разбрах – суми са преведени и на всички останали, които бяха прецакани”, заяви националът.
Той не пожела да назове точния размер на парите. Източници от Борисовата градина обаче заявиха пред БЛИЦ, че ЦСКА дължи точно 55 хиляди лева на Велизар Димитров. В събота той е получил точно 18 300 лева./БЛИЦ