Представителният тим на Черноморец загуби от Миньор (Перник) с 0:2, но дубльорите взеха раванш от същия противник с категорична победа. На стадион "Лазур" в понеделник по обяд младите "акули" на треньорския тандем Владо Стоянов-Мирослав Кралев отвяха гостите от Перник с убедителното 4:0 в мач от поредния кръг на шампионата на "Б" отборите.

Срещата започна с подчертано превъзходство на домакините, но първото попадение падна чак в средата на първото полувреме. Живко Петков откри с глава след центриране на Денис Тодоров. В 30-ата минута Петков се отличи с асистенция за удвояването на резултата, дело на Мирослав Радев. След почивката на два пъти точен беше резервата Васил Тачев (49 и 69 минути), който се включи отлично.

Едно полувреме за дубъла на Черноморец изигра Николай Кръстев от първия тим, който вече е напълно възстановен от травмата си в рамото. С актив от 15 точки след 5 победи и 5 загуби "акулите" заемат място в средата на таблицата за временното класиране в дублиращата група. /БЛИЦ