Чавдар (Етрополе) победи с 1:0 Марица след продължения и се класира на 1/4-финалите за Купата на България. В редовното време гол не падна, но това се случи в 98-ата минута, когато точен за тима от Западната "Б" група бе Петър Тончев. Така третодивизионният Марица отпадна от надпреварата за държавния трофей.

В края на второто продължение футболистите на двата отбора заформиха масово меле, което принуди съдията Атанас Димитров да прекъсне срещата за няколко минути. Реферът от Сливен показа червен картон на Асен Вълков от състава на Марица, а в 80-ата минута бе изгонил и Борис Райчев от състава на гостите.

През редовните 90 минути на срещата гол не падна, като може би най-чистото положение в редовното време бе за състава от Етрополе. В 70-ата Христо Крачанов от пет метра стреля право в тялото на вратаря на домакините Грабчев, а добавката на Тончев бе лека и стражът улови. Единственото попадение в мача стана факт в средата на първото продължение. В 98-ата минута хубав пробив на Вълев отляво продължи с центриране, топката премина през куп от играчи и стигна до Петър Тончев, който бе точен за крайното 0:1. /БЛИЦ