Реал (Мадрид) записа трудна, но много важна победа в мач от 34-ия кръг на испанската Примера дивисион. "Белия балет" победи с 2:1 като гост Сарагоса и се доближи само на точка зад лидера в класирането Барселона.

Резултатът на "Ла Ромареда" бе открит от легендарния нападател на Реал (Мадрид) Раул Гонсалес в 50-ата минута. Голът бе специален за 32-годишния нападател, който дебютира за Кралския клуб именно на този стадион преди 16 години - на 29 октомври 1994 година. С това попадение Раул излезе на трето място във вечната ранглиста на голмайсторите на Примера дивисион с 228 попадения. Пред него са само Уго Санчес с 234 и Телмо Сара с 252 гола. Раул вече има едно попадение повече от легендата Алфредо Ди Стефано.

Сарагоса изравни в 61-ата минута с попадение на Адриан Колунга Перес, което падна, след като домакините останаха с човек по-малко след червен картон на Матео Контини. В 82-ата минута обаче влезлият малко по-рано бразилски офанзивен халф Кака ознаменува завръщането си в игра след контузия с победен гол за Реал./БЛИЦ