Холандският нападател Грегъри Нелсън подписа договор с ЦСКА и в понеделник ще започне подготовка с тима. За интереса на “червените” към футболиста БЛИЦ писа първи в сряда, когато той пристигна за финални преговори.
Също в понеделник подготовка с “армейците” ще започне и ганайският футболист на португалския Академика (Коимбра) – Уилям Квабена Тиеро. Халфът, който очаква всеки момент да получи португалско гражданство, вече има сключен договор с “армейците”.
Босовете на ЦСКА очакват утре отговор от италианския нападател с швейцарски паспорт Давиде Кимиенто – Деде. Голмайсторът е свободен агент и няма никакви отношения с швейцарския Люцерн. Според запознати шансовете той да отговори положително са доста големи.
Преговорите с Аарау за италианския защитник Джузепе Акуаро обаче временно са замразени. По същия начин стоят нещата и със Селтик, откъдето ЦСКА иска да вземе тарана Килиан Шеридън. Въпреки това в Борисовата градина се надяват на положителна развръзка.
В София днес пък пристигна друг италианец – Фабрицио Грило, за чийто интерес на ЦСКА към него БЛИЦ също писа. Правата на бранителя се държат от италианския клуб Арецо.