Четирима футболисти попадат в списъка на Гьоре Йовановски за зимната селекция на ЦСКА, научи БЛИЦ. Един от тях е национал на Македония. Става въпрос за родения през 1987 година халф Арменд Алими, който в момента носи екипа на хърватския Истра.
 
Гьоре се е засякъл за кратко с Алими в Милано (Куманово), където беше треньор, и оттогава следи кариерата му. Полузащитникът бил пред напускане на хърватския тим, който крета в дъното на таблицата. Имало вариант той да напусне Истра още през декември, след което ще стане свободен агент.
 
Алими е с албански корени. Роден е в Куманово, а като юноша е получил предложение да се премести в Тирана и да заиграе за Албания. В крайна сметка Арменд предпочита Македония.
 
Останалите трима са от българското първенство, но имената им засега се пазят в тайна. Гьоре сам ги бил набелязал и очаквал през декември, ако все още е треньор на ЦСКА, да бъдат привлечени поне двама от тях. Всеизвестен обаче е фактът, че босовете на “армейците” нямат афинитет към играчи от родния шампионат.