Децата на ЦСКА (родени 1997 година) претърпяха тежка загуба с 0:3 от Черно море. Така "армейците" отпаднаха от турнира за Купата на БФС, като "моряците" се класираха на 1/2-финал. Останалите срещи се играха във вторник, като в най-интересната Литекс елиминира "Левски" след изпълнение на дузпи.

Мачът на "Армията" между детските формации на ЦСКА и Черно море бе изгледан на живо от целия щаб на "червените" начело с президента на клуба Димитър Борисов, легендата Димитър Пенев и наставника Сашо Борисов, които останаха разочаровани от видяното.

"Моряците" откриха резултата в 32-ата минута. Точен с глава бе капитанът Динко Динков. В 45-ата Христо Иванов покачи на 2:0 за гостите от Варна с далечен прехвърлящ удар. Десет минути след това Николай Минков довърши домакините с трето попадение от малък ъгъл.

Заради загубата ЦСКА пропусна да класира и детската си формация на 1/2-финалите за Купата на БФС. Вчера младшата на "армейците" (набор 1995) елиминира "Левски" с 3:2 след дузпи, а днес старшата (набор 1993) гостува на Асеновец в Асеновград. /БЛИЦ