Наполи победи с 4:1 като домакин Болоня в последната среща от 13-ия кръг на Серия "А". Головете за неаполитанците отбелязаха Кристиан Маджо още в 3-ата минута, Марек Хамшик, който бе точен на два пъти - в 37-ата и 48-ата минути, и Кавани в 74-ата, а за Болоня се разписа Рикардо Меджорини в 68-ата минута.
Маджо откри резултата с глава след изпълнение на ъглов удар, а словашкият халф Хамшик бе точен осем минути преди края на първата част с удар с левия крак. Преди това защитникът на Наполи Паоло Канаваро се контузи и бе заменен принудително в 22-ата минута от Санчес Крибари.

Три минути след почивката Хамшик вкара втория си гол в мача - почти от голлинията, след изпълнение на ъглов удар. В 68-ата минута резервата Рикардо Меджорини реализира почетното попадение за гостите с глава. В 74-ата минута уругвайският нападател Единсон Кавани също записа името си сред голмайсторите, за да направи резултата 4:1.

След тази победа Наполи се изкачи на трето място в класирането с 24 точки, изпреварвайки с точка Ювентус, като пред неаполитанците са само Милан с 29 и Лацио с 26./БЛИЦ