Спортно-техническият директор на "Левски" Георги Иванов не е притеснен, че Гара Дембеле може да попадне в затвора. Както е известно, звездата на "сините" бе спипан да кара пиян и с фалшива шофьорска книжка, заради което го грози до 8 години затвор. Гонзо сподели, че всички в отбора са зад Дембеле.

"Не вярвам случилото се да му повлияе. Едва ли ще влезе в затвора заради изцепката си. Нормално е младите хора да грешат. Господин Батков е адвокат и знае как да защити своите хора", каза Гонзо след победата с 1:0 над Берое, класирала "Левски" на 1/4-финалите за Купата на България.

"Гара създаде много положения днес, бори се за отбора. Не можем да вкарва във всеки мач. Преди срещата говорихме с него за картона, който щеше да го извади от мача с ЦСКА. Той успя да се опази. Цел и наш приоритет е шампионата, а след това Купата на България. Гара Дембеле остава при нас. Той има клауза в договора, която е доста висока. Ако някой клуб я плати, разбира се, че няма да го спираме. Нашите планове и на собственика ни е той да остане", каза още Гонзо. /БЛИЦ