Пиянските изцепки на футболисти на "Левски" продължават. Полузащитникът Лъчезар Балтанов бе хванат да шофира пиян. Тази сутрин около 8 часа халфът е претърпял лек пътен инцидент в столичния квартал "Люлин".

Управляваният от Балтанов автомобил е блъснал отзад друга кола. При направената алкохолна проба се оказало, че в кръвта на 22-годишния футболист има 2 промила алкохол.

Играчът на "сините" купонясвал след победата с 1:0 над Спортинг (Лисабон). Балтанов и негови приятели се наливали с обилно количество алкохол в столична дискотека. Въпреки нетрезвото си състояние, халфът решил сам да подкара автомобила си и така се стигнало до катастрофата, след която се озовал в 9-о РПУ. След това служител на МВР го е откарал в Първа градска болница, където му е направена кръвна проба за алкохол.

Това е пореден инцидент, в който футболист от "Левски" в нетрезво състояние се качва зад волана. Наскоро Гара Дембеле бе заловен в Студентски град, дори с фалшива шофьорска книжка. Нападателят бе с 1,7 промила алкохол, така че Балтанов чупи рекорда му. Другите "сини" кадри, прочули се с пиянски изцепки, са Юсуф Рабех, Шакиб Бензукан, Божидар Митрев и Ричард Еромоигбе. /БЛИЦ