„Зику ще подпише договор с ЦСКА на 99%, за това идва да направи медицински изследвания. Аз го придружавам, защото ми предстои среща със собствениците на клуба. Според мен всичко е наред, ако ЦСКА даде на Янис това, което му е обещал”, заяви мениджърът Джовани Бекали.
 
Както вече писахме, той и Янис Зику пристигнаха в София за заключителните детайли относно трансфера на нападателя в ЦСКА.

„Не мисля, че може да има проблем между Зику и доскорошния му клуб Тимишоара. Щом аз съм дошъл тук, няма проблем. Аз съм човек на думата. Каквото обещая, го спазвам. Не съм като новите мениджъри, които един път казват - да, а после - не. Договорът ще е за 3 години. Не мисля, че нещо може да провали трансферът. Имам добри отношения с Димитър Борисов”, каза още мениджърът.

„Зику е доволен. ЦСКА е добър отбор, който играе в Европа. От тук може да направи трансфер. Ако вкарва голове, както тази година, ще бъде продаден за милиони и ЦСКА ще спечели добри пари. Било в руския Зенит примерно, било в някой западноевропейски тим. Той е най-добрият румънски футболист в момента”, завърши Джовани Бекали.