Българската футболна звезда Димитър Бербатов коментира последните новини във футбола за букмейкърската къща, която представлява. Нападателят даде мнението си за Гарет Бейл и голямата звезда Лео Меси, който грабна за шести път "Златната топка" тази седмица.

„Както знаете, аз съм голям фен на Гарет Бейл и очаквам новият мениджър на Тотнъм Жозе Моуриньо да се опита да го привлече през януари. Изглежда възможно, защото ситуацията в Реал Мадрид не го удовлетворява и е очевидно, че трябва да продължи напред. Уелсецът има какво да допринесе на Тотнъм, а „шпорите” са идеалният отбор за него. Бейл познава традициите и философията на клуба и точно там достигна страхотното ниво, което го отведе в Испания. Искрено ще се радвам да се завърне” каза Бербатов за Бейл.

„За Меси какво мога да кажа и то да е ново”, шеговито започна българинът.

„Никой не може да каже дали тази година заслужаваше най-много да спечели „Златната топка”, но едно е сигурно, той играе на страховито ниво. Ще бъде интересно да видим как ще отговори Роналдо. Бих се радвал да играя с Меси в един отбор, както би ви казал всеки играч в света. Играл съм с топ състезатели, сред които и Кристиано Роналдо и тогава бе страхотно, а представете си сега. Говоря с вас като аматьор, но имаме огромна чест и щастие да гледаме едновременно Кристиано Роналдо и Лионел Меси”, коментира Бербо за Меси.