Димитър Бербатов рядко го прави, но този път не се стърпя и разкритикува феновете на Реал (Мадрид) заради отношението им към Гарет Бейл. Уелсецът често е освиркван от агитката заради недобрите си изяви. Напоследък дюдюканията намаляха, защото Бейл подобри играта си. Въпреки това Бербо защити бившия си съотборник в Тотнъм.  

"Ситуацията за Гарет в Мадрид е много сложна, но хубавото е, че отново играе, така че явно нещата малко са се подредили. Предполагам, че са седнали и са поправили взаимоотношенията си, защото и той, и клубът искат да има добри резултати на терена.

За мен е странно играч като Бейл, който е вкарал толкова много и важни попадение за отбора си, да не получава необходимото признание. А и феновете на Реал Мадрид... Те освиркваха дори Роналдо по едно време. Гледал съм ги как освиркват Бейл и съм си казвал: "Какво, по дяволите, искате?". Направо не ми се вярва", заяви Бербо пред Goal.com.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Сега виждам, че и Еден Азар има проблеми, почти както и Пол Погба в Манчестър Юнайтед. Хората си мислят, че като струваш 100 млн. евро, можеш да дриблираш от едното наказателно поле до другото и да вкарваш без проблеми с всеки удар.

Малък спад във формата кара феновете да мислят негативно. А футболистите са просто човешки същества. Затова Гарет трябва да играе регулярно и трябва да реши проблема си възможно най-скоро. Бих се радвал да го видя с екипа на Юнайтед, ако в Реал не го искат", каза още Димитър Бербатов.