Димитър Бербатов си е поставил амбициозна цел да се завърне в Англия, разбра БЛИЦ от достоверни източници. Плановете на Митко са един ден да стане треньор на тим от Острова и да се пресели да живее там.

Хора от неговото обкръжение съобщиха пред най-четената агенция, че Бербо планира да си купи къща в Англия. Двамата с Елена даже вече били разгледали няколко варианта за имот край Лондон, а Димитър имал отделени пари за ценната покупка, които били над 1 милион лева.

Припомняме, че след месец той и екипът му, съставен от Томаш, Мирчев и Кючуков, отиват на стаж в Тотнъм. Те ще останат 10 дни при „шпорите”, с чийто екип Митко пореше противниковите мрежи във Висшата лига от 2006 до 2008 година.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Бербата няма никакво намерение да се занимава с футбола ни. Камо ли да се кандидатира за президент на БФС, макар че вече имаше опипване на почвата от някои хора, които се опитват да го вкарат в огъня.

Да, той, когато през 2010 година напусна националния отбор, каза, че един ден ще се върне, за да оправи футбола ни. Но този ден по всичко личи няма да е скоро. Целта му е Англия. Дали в Тотнъм, дали в Манчестър Юнайтед, дали някъде другаде.

Знаете, че той кара треньорски курсове. Вече може да е помощник-треньор, а след година ще вземе диплома и за старши. Наистина с Елена планират да си купят жилище в Англия и след година-две да се преселят там. Той обаче няма да изостави фондацията си. Има кой да я управлява тук”, заявиха пред БЛИЦ близки до Бербатов.