Страхотен екшън се е разиграл в Стара Загора след мача между Берое и ЦСКА, пише „Меридиан Мач“. Както е известно, „червените“ спечелиха драматично с 3:2 при гостуването си в среща от елитната юношеска група до 19 г., след като на два пъти изоставаха в резултата.

Младите таланти на ЦСКА на се могли да си тръгнат близо два часа от стадион „Локомотив“, тъй като автобусът им е бил обстрелван с камъни.

„Още по време на мача агитка на домакините от около 20 души започна да се дразни, очевидно от добрата ни игра. Напрежението се покачи след края и ни посъветваха да изчакаме докато феновете си тръгнат. Шофьорът ни се обади на полицията да помоли за ескорт. Органите на реда обаче не пристигнаха веднага. С нас все пак имаше охранители“, обясни треньорът Даниел Моралес.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Накрая ни казаха, че запалянковците ги няма. Качихме се на автобуса и едва изминахме 10 метра след портала, когато от близката горичка заизскачаха феновете и започнаха да обстрелват с камъни. Бяха ни дебнали от засада. Слава Богу, няма големи щети, а никой от отбора не пострада“, допълни бразилецът.

„Междувременно дойде патрулка и ни ескортира до разклона за София. В никакъв случай не е приятно. Момчетата ни са разумни, дисциплинирани. Уча ги да играят футбол и че когато правят всичко, както трябва, резултатите идват“, завърши Моралес.