700 000 лева са нужни за юбилея на "Левски". Това обяви Тити Папазов, който е сред организаторите на проявата. Не се интересувам как Батков ще ги даде. Правилно е това да бъде тържество на феновете.Фиорентина е резервният вариант на “Левски” за юбилеен мач по случай 100-годишнината на клуба, ако преговорите с Лацио не са успешни. Това обяви Тити Папазов. "Виолетовите” от Флоренция вече са дали съгласие да дойдат да играят на 23 май на „Васил Левски”.

”Желанието на “сините” фенове е съперникът да се казва Лацио. Прави се всичко възможно. Имаме съгласието на Фиорентина, но чакаме отговор от Лацио до 48 часа”, заяви Папазов, който вече на няколко пъти посочва същия срок, 48 часа, като краен за взимане на решение.

Баскетболният треньор, който се е нагърбил с организиране на юбилея заедно с фондация „100 години Левски”, коментира слабия сезон на футболния тим.

”Няма купа, няма титла, няма сектор “А”, само синя тишина, нали? Дадохме им повод на цесекарите да творят песни, най-важното е да се твори”.

Папазов смята, че най-големият проблем на българина е народопсихологията и даде конкретен прелюбопитен пример защо нещата не вървят на “Герена”.

”Най-лесният начин да помогнем на любимия отбор е да си купим билетче за мач. Трябва да си променим народопсихологията. Не може да ми се обаждаш по телефона „Косьо, моля те, два билета да ми оставиш!”. А да караш скъпата кола и да возиш курвите...Да не си бръкнеш в джоба за билет, а да гледаш да си на далавера нещо от “Левски".”