Помощник треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков води мача с Литекс заради наказание на Стойчо Младенов. “Червените” загубиха с 0:1 след попадение на Герасим Заков в добавеното време.

“Нашите положения бяха по чисти, но не успяхме да реализираме. Не е нормално да отправим първи удар в 35-ата минута, искахме да нападаме, да атакуваме, но с това разполагаме в момента. Нищо не можем да променим. Това бяха футболистите, които трябваше да излязат на терена“, коментира Нанков.

„Момчетата на Литекс играят заедно от 1-2 години. Не успяхме да отбележим, но те го направиха. Не можем да не сме доволни от Шеридън в тренировките. Липсва му гола и това го притеснява. Вече в няколко мача не може да отбележи, но това е нашият нападател в момента. В някои моменти той остана изолиран напред. Искахме по-голяма помощ от Присо и Карачанаков. В халфовата линия дебют направи Милен Иванов, който беше и притеснен. Стара се момчето, но нямаше подкрепа в офанзивен план на Шеридън”, допълни Нанков.

“Загубата от Мура се отразява. Виждате, че не успяхме да картотекираме всички нови попълнения. Чакахме до вчера, но не се получи. Имахме други планове с футболистите, които привлякохме. И ние бяхме изненадани, че не можем да ги картотекираме“, завърши помощникът на Младенов./БЛИЦ