Бившият футболист на Левски, Локомотив (София) и настоящ играч на Септември (София) Антонио Павлов организира събитие, което е в помощ на Дарин Тодоров. Двамата са бивши съотборници в школата на "сините", а както е известно, Дарко вече шеста година се възстановява след тежката автомобилна катастрофа, която претърпя през 2010-а. Добрият му приятел Антонио Павлов събра днес футболисти и фенове на Левски в базата на ДИТ и Септември в Драгалевци.

"Организирахме тази инициатива, защото много искаме да помогнем на Дарин и той по-скоро да се възстанови. Дълги години се лекува, всички желаем да му помогнем отново да стане нормален човек", заяви пред "Спортал" Антонио Павлов.

"Събрахме се много хора - фенове на Левски, футболисти и приятели. Направихме една кросфит тренировка. Минималната такса за тази тренировка беше 15 лева, но всеки остави повече пари. Пламнало ми е отвътре. Той ми е много добър приятел. Ще направим един футболен турнир на 12 март, като се надявам да дойдат доста отбори по футзал. Турнирът ще се проведе на спортната база на ДИТ в Драгалевци. Там ще съберем повечко пари, за да може да му помогнем. Трябват още между 27 и 30 хиляди долара, за да може момчето да се върне към нормалния начин на живот", добави нападателят на Септември Антонио Павлов, който освен в Левски и Локомотив (София), мина още през Лудогорец, Калиакра, Спортист (Своге), Славия и др.

Най-лесният начин за желаещите да помогнат на Дарин Тодоров става чрез DMS кампанията (DMS DARKO на кратък номер 17 777).

Дарителската сметка на Дарин Тодоров:
Титуляр: Дарин Валериев Тодоров
УниКредит Булбанк
IBAN в лева - BG31UNCR70001519456109 - BIC: UNCRBGSF
IBAN в евро - BG74UNCR70001519456111 - BIC: UNCRBGS
PayPal: [email protected]