Капитанът на ЦСКА Иван Бандаловски вярва в шансове на отбора да стане шампион на България. "Армейците" биха днес с 2:1 Славия и остават на четири точки за втория "Левски" и на шест от лидера и шампион Лудогорец. Другата седмица "армейците" могат да скъсят разликата с втория при успех във Вечното дерби срещу "сините".

"Играхме добре, особено през първото полувреме, въпреки че вкарахме след почивката. Срещу Славия се играе трудно. Радваме се, че спечелихме един от най-важните мачове през сезона.

Не знам защо пропускаме толкова много. Явно нападателите нямат коцентрация, а и късмет. В следващия мач срещу Левски едва ли ще имаме толкова много положения, затова трябва да се коригираме. Винаги при Вечното дерби няма значение кой в какво състояние е. Имаме доста добри футболисти. Под ръководството на Радуканов играем все по-добре, а и бележим доста.

След това имаме още 7 мача, така че сблъсъкът с "Левски" не е решителен. Все пак феновете знаят, че в този мач ни трябва победа. Имаме шансове да станем шампиони, имаме директен двубой с "Левски", както и те с Лудогорец. Трябва ни малко и късмет, но всичко е в нашите ръце", коментира бранителят.