Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Тодор Батков разпали още повече войната с Лудогорец, заявявайки, че мутрите са в Разград, а не на "Герена". Адвокатът говори след трудната победа на "Левски" с 1:0 над Локомотив (Пловдив) на "Лаута".

"Много удари под кръста. Аз няма да плача от съдиите, но този... Ако може да ни няма. Те мутрите са при тях, сами срещу всички, но ние сме народа. Как да го отложим мача с Лудогорец като онзи там - директорът, се изказа по въпроса (б.р. - визира Ангел Петричев). Ако искат да го направим в сряда на 16-и, пак ще ги бием, дошло им е времето. Да им спестим разочарованието от квалификациите в Шампионската лига, защото ние сме играли там, а те никога няма да играят", заяви Батков.

"Явно мутрите са в Разград. Те мутрите говорят по мутренски. Днес беше тежък мач, горещо време, физически се справят момчетата. Намаляват мачовете, остават още 6 до края. Мулдер вероятно ще го глобим. Безотговорна постъпка", продължи Батков.

На въпрос дали е вярно, че "Левски" стимулира с пари съперниците на Лудогорец, Батков отговори: "Няма такова нещо. Ние плащаме за сезона, имаме колосални премии да им плащаме, ако футболистите ни станат шампиони и вземат Купата."

"Доволен съм от Митов. ние по заслуги оценяваме хората. Той ни върна в играта. След Гоце Делчев за какво говорим, виждате...", каза Батков.

"Колкото до изказването на Гриша Ганчев, нека той да каже кои са тия собственици на "Левски", бил получил есемес. Ето това е мутренско - да кажеш нещо, а да не го кажеш изцяло. Всеки отговаря за думите си. "Левски" е мой формално, той е на всички българи. Пречи им, защото "Левски" винаги е дразнител. Винаги сме сами срещу всички. На някои им се иска, ако може да ни няма. Всеки отговаря за думите си, дайте да се радваме, трудна победа, заслужена, мислех, че ще е по-лесно. Поне върнахме добрата статистика на "Лаута". Пожелавам успех на Локомотив и весели празници на вас", добави Батков.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ