Бившият капитан на "червените" Валентин Илиев изрази мнението си по темата за бъдещето на ЦСКА. "Още през миналото лято казах, че предпочитам оздравване на клуба пред закриване. Тогава много хора ме критикуваха. Аз обаче предпочитам варианта за спасението на ЦСКА на Васил Божков", заяви защитникът.

Илиев вярва, че "армейците" имат сили да елиминират Берое на полуфиналите за Купата на България. Столичани приемат тази вечер старозагорци в мач-реванш, след като се справиха със съперника си в първата среща с 2:0.

"Аз и преди първия мач го казах - ЦСКА ще отстрани Берое. Вярвах в момчетата и видяхте, че те не подведоха феновете, като успяха да победят с 2:0 в първия мач. Сега обаче работата трябва да бъде свършена до край", заяви Вальо в интервю за "Меридиан Мач" и посъветва футболистите на "армейците" да "вярват в своите качества. Невероятната публика на "Армията" ще им даде стимул и те трябва да го използват".

"Във футбола няма невъзможни неща. Заради това вярвам, че ЦСКА може да триумфира в този турнир. Нека обаче се свърши работата в реванша с Берое, а чак след това ще се мисли за финала", каза още Илиев по темата за мача между "червените" и старозагорци.

Що се отнася до собствената му кариера, 35-годишният защитник на румънския клуб Университатя (Крайова) заяви: "Договорът ми с настоящия клуб изтича в края на сезона. След това ще преценя дали да играя още една година или да премина от другата страна на тъчлинията".

"Аз вече съм изкарал "Б" лиценз. Не крия, че имам желание да се занимавам с футбол и след като прекратя своята кариера", добави защитникът. 
ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!