Президентът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път се изказа доста колоритно. Босът се изнерви след нулевото равенство с Берое в първия 1/2-финал за Купата на България, игран на "Овча купел", заявявайки, че съдията Цветан Кръстев-Манекена не е дал 600-процентова дузпа за неговия отбор. Гостите от Стара Загора пък се затваряли като добичета и убивали от ритане... дори ритали като магарета. Стефанов говори и за порното по XXL...
 
"След като не сме победили, не мога да съм доволен. Допуснахме някои грешки, знаем ги, надявам се да ги отстраним. Като гледах повторенията по телевизията, просто дузпата е 600-процентова", заяви Стефанов.

"Не знам какво правят тези от Берое, но колкото пъти играем срещу тях, те ни убиват от ритане и няма нищо. Този, техният беше за гонене още през първото полувреме, така подходи и в Стара Загора, но това не е оправдание. Безкрайно много съм разочарован от това, че критерият на съдийството не е еднакъв за едните и за другите. Не съм очаквал. Преди 3 години на един мач срещу Берое по същия начин постъпваха съдиите, и днес на стадион "Славия" пак беше така. Явно има някакво бутане на този отбор, но има още един мач в Стара Загора. Надяваме се, че там ще излезем крайни победители", продължи босът на най-стария столичен клуб.

В типичния си стил Стефанов коментира и думите на Петър Хубчев след края на мача. Тогава наставникът на Берое изригна, че е гледал порнография, а не футбол.

"Еми, явно сигурно Хубчев много гледа XXL и от там добива тези впечатления. Не знам какво е имал предвид. Не мога да кажа. Може би, че някои хора му правят услуги и застават на колене, предполагам. Но не искам да коментирам. Петър е достатъчно интелигентен, може сам да си носи отговорност за думите. При всички случаи не завърши мача така, както искахме ние. Може би другият четвъртък по това време нещата ще изглеждат по-различни", каза Стефанов.

"Само преди 4 дни вкарахме 2 гола доста трудно, колко да вкараме сега? Днес 20 ли трябваше да вкараме, че да бъде лесно? Тези се затварят като добичета и ритат като коне! Как да вкараш? Ако сте гледали внимателно мача, те няколко пъти минаха центъра - при контраатаки. През другото време играеха в своята половина и ритаха като магарета. Това въпреки всичко не ни оправдава. Задължително трябваше да вкараме гол. Задачата става по-трудна, но не е неизпълнима", заяви босът на Славия, който се изнерви, след като беше попитан от журналист дали е влизал в съдийската стая на полувремето: "Къде точно го чухте това нещо? От седмия ред отдясно ли? Този ваш колега, който го е казал това, ми го прати, за да ми го кажа на мен. На четири очи. Да ми каже къде съм влизал и да видим той откъде ще излезе."

"Вашата телевизия освен с простотии, с нещо друго може ли да се занимава? Защо не кажете, че имаше явна дузпа за нас. Венцеслав Стефанов ако беше влизал при съдиите, щяха да ни дадат дузпа още от центъра на терена, като излязохме за второто полувреме. Ясно ли ти е?! Щом ти е ясно, защо ми задаваш такъв олигофренски въпрос. Още нещо на вашата шлякана телевизия да кажа?! Олигофрен!", добави изнервеният Венци Стефанов.