Президентът на БФС Борислав Михайлов изуми с изказване по адрес на сина си Николай, който пази при загубата от Норвегия с 1:2 в европейска квалификация. Николай има само един мач за последната календарна година - в турнира за Купата на Турция, но въпреки това Любослав Пенев странно го пусна титуляр вместо Владислав Стоянов.

"Ники Михайлов е голям вратар. Ако някой каже, че е направил слаб мач, значи не разбира от вратарство. Има и други национални отбори, в които се случва да играят резерви. Не смятам да правя спортно-технически анализ", заяви Борислав Михайлов при пристигането на националите на Летище София.

"Не е приятно да загубим две срещи поред, но не нападайте момчетата. Пазете ги, защото нямаме кой знае какъв избор. Истината е, че нямаме кой знае каква класа. Моята работа е да създам условия на отбора. Ние имаме отлични такива, те са като на германския национален отбор. Факт е, че звездите в отбора не са във форма. Всички имат желание, но не са във форма."

"Не мога сам да кажа за треньора. Ще направим Изпълком, и там колегите ще си кажат мнението. Има и отговорник за националните отбори, аз не мога да върша всичко."

Нашата група "Н" за европейските квалификации