Президентът на БФС Борислав Михайлов изненадващо заяви, че резултатът 0:4 срещу Англия не е реален.

“Не дойдохме, за да загубим по този начин, съжалявам. Тежко поражение, но резултатът не е реален, имахме и нашите шансове. Лошото е, че играхме красиво и изглеждахме като добър спаринг партньор на Англия, от наша страна нямаше битка, нямаше единоборства. Недопустимо е Англия да те хваща на контраатаки на “Уембли”, това го казах и на спортно-техническото ръководство”, заяви Боби Михайлов.

“Допуснахме гол в 3-ата минута, срещу Русия в 6-ата, все в наша вреда са попаденията. Притесняваше ме точно такъв старт, защото във вторник играем с Черна гора. Те вече биха Уелс и не знам нашите момчета дали ще успеят да се настроят психически за двубоя. Може би днешния резултат е добре, за да може някои да се стреснат. Ако бяхме загубили с 0:1, щяха да си помислят, че са много добри. А ние не сме толкова добри. Не ми хареса тази загуба, но се надявам да повлияе за развитието на отбора.
Критики в България винаги има, няма проблеми. Важното е какво се случва след тях”, завърши президентът на футболната ни централа./БЛИЦ