Изпълнителното бюро на БФС ще обсъжда днес не само кандидатурата на Георги Дерменджиев за селекционер на националния отбор, а на още едно име, разбра БЛИЦ.

Както е известно, вчера първият вицепрезидент на централата Йордан Лечков обяви първо пред нашата агенция, че Дерменджиев е на крачка да бъде обявен официално за треньор. Легендата на националния отбор уточни, че има да се изчистят някои дребни детайли, след което ще бъде подписан договорът. После Лечков говори и пред другите медии. Същото направи и Дерменджиев, който призна, че поема националния.

Последва обаче недоволство от страна на Венци Стефанов. Президентът на Славия се засегна, че Лечков действа сам, без да се консултира с останалите членове на Изпълнителното бюро. Впоследствие Данчо му отговори, че е оторизиран да преговаря и назначи заместник на Балъков.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

В крайна сметка всичко ще се реши днес на заседание на Изпълкома, което ще започне в 15 или в 15:30 часа. На него ще бъде предложена кандидатурата и на Николай Киров, разбра ексклузивно БЛИЦ. С бившия треньор на Ботев (Пловдив) също е говорено.

Кой ще е селекционер, ще реши Изпълнителното бюро на БФС. Според наши източници петима от футболните шефове ще присъстват на извънредното заседание и точно те ще изберат треньора.

Така че – или Георги Дерменджиев, или Николай Киров ще води националите. Твърди се, че шансовете на Дерменджиев са по-големи, но нека изчакаме края на заседанието на Изпълкома.