Защитникът Александър Бранеков, за когото БЛИЦ съобщи по-рано днес, че ще отреже "Левски" и има вариант да заиграе отново ЦСКА, сподели, че се е изказал неподготвено през март. Тогава бранителят се отказа от "армейците", когато загубиха с 0:2 от "Ботев" на Коматево и лишиха "сините" от участие в първата шестица на "А" група.

"Не знам защо феновете на ЦСКА са си мислели, че мразя клуба... изключително странно, като се има предвид откъде съм тръгнал... Това, че човек понякога казва необмислени неща, не означава че ги мисли! Всеки говори понякога глупости, но е важно да се усетиш навреме! Вече няколко пъти си признах за тъпото изказване и нямам намерение да го правя повече", написа Бранеков в личния си профил във "Фейсбук".

През март той направи следното изявление: "Аз, като футболист, който е изграден като такъв в ЦСКА, съм разочарован от днешното нагъзване! Всеки, който е бил в този клуб, знае какво се иска там и на какво се учиш там! Днес определено ме е срам, че съм по душа от ЦСКА и оттук-натам никакво уважение и респект! 15.03.2015 е денят, в който аз по всякакъв начин приключих с този клуб! СРАМ!".