ЦСКА приема Берое в мач-реванш от полуфиналите на турнира за Купата на България. Срещата е от 20:00 часа на стадион "Българска армия", а главен съдия е Ивайло Стоянов.

"Червените" спечелиха първата среща с 2:0 и доведоха феновете си до екстаз. Стадионът на ЦСКА ще се пръска по шевовете от верните фенове на тима, които са обзети от еуфория заради евентуално достигане на финал и вдигане на трофея. Преди това ще има шествие на привържениците, което допълнително ще подгрее страстите. Дали обаче Берое няма да шокира ЦСКА и феновете насред София, предстои да разберем.

В Стара Загора не са се отказали от преследване на успех и достигане до финал. След първата среща бе уволнен треньорът Петър Хубчев, а резултатите под ръководството на Пламен Липенски са обнадеждаващи.

Треньорът на ЦСКА Христо Янев няма да прави промени в състава си и ще заложи нанай-доброто, с което разполага. Колегата му от Берое пък няма да разчита на контузения бивш играч на "червените" Венцислав Василев заради натрупани картони.


ЦСКА - БЕРОЕ
(2:0 в първата среша)
20:00 часа, ст. "Българска армия"
Пряко по Диема
Съдия: Ивайло Стоянов

Вероятни състави:
ЦСКА: Анатоли Господинов, Кирил Динчев, Божидар Чорбаджийски, Ангел Грънчов, Милен Кикарин, Йордан Йорданов, Николай Цветков, Борис Галчев, Самир Аясс, Станислав Маламов, Преслав Йорданов
Контузени: Александър Бранеков, Валентин Антов
Наказан: няма
Треньор: Христо Янев

БЕРОЕ: Благой Макенджиев, Атанас Зехиров, Иво Иванов, Георги Динков, Веселин Пенев, Елиаш, Игор Джоман, Неманя Милисавлевич, Георги Божилов, Спас Делев, Исмаил Иса
Контузен: Георги Андонов
Наказан: Венци Василев
Треньор: Пламен Липенски

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!