Дебютиралият за националния ни тим на България Георги Пашов заяви след загубата с 1:3 от Ейре в Дъблин в контрола, че трябва търпение и по-бързо приемане идеите на селекционера Красимир Балъков за модерен футбол с повече подавания.

"Беше огромна чест да облека националната фланелка, бях пределно мобилизиран. Не мога да дам оценка на играта си, това трябва да направи селекционерът. Съжалявам, че не победихме, а загубихме. Така се случи, направихме някои грешки и противникът се възползва. До техния гол не мисля, че имаха чисто положение, а ние имахме няколко. Имаше леко разклащане след техния гол. Радостно беше, че след това стигнахме до дузпа, изравнихме, но за жалост инкасирахме още два гола“, коментира чернокожият българин след мача.

„Амбицията ми е да показвам още добри игри и да продължа да нося националната фланелка. Работил съм с Красимир Балъков, той си има философия за футбола, следва си я, иска да играем модерен футбол, с повече подавания. Трябва търпение, по-бързо трябва да приемем неговите идеи, за да ги вкараме в мача", каза футболистът след мача.