Бившият капитан на ЦСКА Георги Димитров разкритикува остро любимия си тим и в частност лагера, който „червените" провеждат в Гърция. Според Джеки подготовката на отбора в Александруполис е пълна глупост, тъй като там лидерът в Югозападната „В" група мери сили срещу опоненти, играещи с резервните или младежките си формации.

„Не виждам никакъв смисъл от това. Нали гледам и на какви лоши терени играят. Защо трябва да се дават пари за разходки, когато тук щяха да направят по-сериозна подготовка. Пълна глупост е това. От опит знам, че когато в някоя страна си върви първенството отборите използват контролите само за да видят резервите си. Явно е важно колелото на късмета да се върти", коментира пред „Меридиан Мач" големият защитник от недалечното минало.

„Какво има да им коментирам на контролите, когато и от мачовете във „В" група няма никакъв смисъл. Няма нормален човек, който да извади да плати дълговете от 20 или 25 милиона лева и да чака три години отборът да се върне в „А" група. Само храним някакви футболисти, които, ако отборът се върне при най-добрите, ще бъдат сменени до един. Феновете подкрепят отбора, но и на тях им омръзна от безсмислените мачове във „В" група. Само чувам кой и как трябва да бъде привлечен и това ми напомня на гадаенето на врачките по телевизията", добави Джеки.


ЦСКА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА, ЗИМА 2016

НОВИ: Николай Дичев (защитник)
НАПУСНАЛИ: Радой Божилов, Владислав Узунов, Иво Иванов

ПОДГОТОВКА
11 януари - първа тренировка
12 януари - лагер в Анталия
27 януари - 12 февруари - лагер в Александруполис

КОНТРОЛИ
21 януари, ЦСКА - Александрия (Украйна) 
4:2

1 февруари, ЦСКА - Ксанти 0:1
3 февруари, ЦСКА - Пантракикос 2:2
7 февруари, ЦСКА - Византион (трета дивизия)


КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА