Членът на Изпълкома на Българския футболен съюз Емил Костадинов предпочете да запази мълчание до петък относно това дали той самият има намерение да подаде оставка като част от управлението на футболната централа.

"Ако говорим за мач - окей. Друго няма да коментирам. След петък ще разберете. Вие първи, най-честната телевизия сте", заяви Костадинов пред Би Ти Ви.

Той все пак не отклони въпросите за загубата на националите ни от Англия - най-тежката при домакинство, както и за разразилия се расистки скандал.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Аз не видях толкова расистки скандирания, ама вие си знаете... Но 0:6 е много голям резултат срещу който и да е... Вие журналистите разбирате най-много от футбол, така че вие предложете коренната промяна"

"Моето мнение е, че всеки в България може да прави каквото си иска. Не усещам държавна намеса, няма смисъл да се коментира тази тема. Всеки може да си говори - както вие журналистите, така и ние, така и всички хора. Не визирам никого конкретно", заяви още Костадинов след завръщането на младежките национали в Латвия.