ЦСКА обяви цените на билетите за следващите си две домакинства – срещу Славия за първенство и срещу Литекс в 1/2-финална среша от турнира за Купата на България.

Най-евтините билети за сблъсъка с “белите” от 22-ия кръг на родната “А” група струват по 3 лева и за ембламатичния за феновете на “армейците” Сектор “Г”. Цената на билета за същия сектор, но за сблъсъка с Литекс е пък само 2 лева.

Билетите за мача със Славия на 16 април (събота) от 21:00 ч. на Националния стадион „Васил Левски” са пуснати в продажба в търговските мрежи „Германос”, „Офис1” и „Пикадили” .

Срещу всеки закупен билет получавате календар на ПФК ЦСКА. В деня на мача касите на „Ариана” ще работят в промеждутъка между 14:00 и 21:45 часа, а касата на „Гурко” от 18:00 до 21:45 часа. Цените за срещата са:

- Сектор А – 10 лева
- Сектор Г – 3 лева
- Сектор Б /гости/ - 5 лева
Сектор В няма да бъде отворен за фенове.

Картодържателите от сектор В ще бъдат настанени в сектор А. Ученици и пенсионери ще могат да влизат срещу 2 лева в сектор Г.

Билетите за предстоящия мача между ЦСКА и Литекс от турнира за Купата на България на 20 април (сряда) от 21:00 часа, която ще се проведе на стадион „Българска армия” ще бъдат със следните цени:

- сектор А – 10 лева
- сектор В – 6 лева
- сектор Г – 2 лева
- сектор Б – 5 лева

Ученици и пенсионери ще могат да влизат срещу 3 лева в сектор В и срещу 1 лев в сектор Г. Касите за билети ще бъдат отоворени на стадион „Българкса армия”, а гостите ще могат да закупят билет от каса на сектор Б, откъм „Спортна София”. /БЛИЦ