Феновете на ЦСКА не издържаха и атакуваха Миодраг Йешич още в първия му официален мач след завръщането му на "Армията". Привържениците изляха гнева си срещу сърбина по време на дербито на 16-ия кръг на "А" група срещу Литекс. До 60-ата минута "червените" търпяха безидейната игра на своите и мощно ги подкрепяха, въпреки изоставането в резултата с 0:2. Решението на Йешич да извърши двойна смяна и да извади атакуващите играчи Мишел Платини и Игнасио Варела за сметка на дефанзивните Венцислав Василев и Илияс Кириакидис обаче никак не се хареса на улрасите, които грабнаха наставника на ЦСКА.

"Сръбски боклук!", започна да ехти от трибуните.

"Ти луд ли си?", недоумяваха феновете, които изразиха негодуванието си и срещу босовете от "Титан", скандирайки обидни реплики и по техен адрес.

Самите Варела и Платини също изразиха недоволството си при смените им, като уругваецът дори напусна терена през Сектор "В" и след като прие аплодисментите на феновете, се прибра директно в съблекалнята.

Привържениците на ЦСКА през цялото време коментират, че играта на любимците им срещу Литекс никак не върви, а главен виновник за това според тях е Миодраг Йешич.