Халфът на "Левски" Владимир Гаджев е останал изненадан, след като е разбрал, че не е в списъка на Ивайло Петев за мачовете с Хърватия и Азербайджан.

"Ако трябва да бъда честен, бях изненадан. Във футбола е така, нещата се променят много бързо. Националният селекционер е решил, че няма да му бъда нужен в тези два мача и не ме е повикал", заяви Гаджев в интервю за bTV.

Той смята, че сега е различен футболист, защото играе с по-малко напрежение и мисли как да се наслаждава на времето, прекарано на терена.

"Имаше доста голямо напрежение в мен, може би това ми пречеше да покажа пълния си потенциал. Докато сега ситуацията е много различна, аз самият съм много различен от това, което бях дори и миналия сезон. Много по-освободен психически съм, стремя се да играя футбол, да се наслаждавам на играта, да давам най-доброто от себе си”, разказва полузащитникът.

28-годишният халф потвърди, че има предварителна договорка с чуждестранен клуб за трансфер през зимата. Това е и причината контрактът му със сините да бъде до края на годината.

Нашата група "Н" за европейските квалификации