Младият бранител на „Левски” Деян Иванов, който получи тежка контузия по време на приятелската юбилейна среща с Юргорден (2:2), написа мотивиращо послание към своите приятели и фенове в социалната мрежа Фейсбук. Голямото „синьо” сърце, както го наричат привържениците, обещава да се върне по-силен и влезе в битка облечен с фланелката на „Левски”.

Ето какво написа защитникът:

„Аз ще покоря това, което не е било покорявано! Поражението няма да е част от моята вяра! Ще вярвам в това, в което другите се съмняват! Винаги ще се стремя да увелича престижа, честта и уважението към моя отбор. С удоволствие ще изляза пак на бойното поле и ще се движа, радвам и ще правя всичко, което мога! И ще стигна до бойното поле с цената на всичко! И когато пристигна там ще водя със себе си яростта. Ще изтръгна сърцето на врага и ще го оставя да лежи кървейки на земята, защото той не може да ме спре! Никой няма да ми казва, какъв съм и какъв мога да бъда. Вярата ще промени моя свят, тя е местила континенти и държави и е поставила човек на луната и тя ще ми дава сили през тази битка! Поражение и отстъпление - тези думи ги няма в моя речник! Не разбирам тези дефиниции, не разбирам какво значи, нещата да се объркат. Не разбирам и грешките, но разбирам това..аз разбирам, победа и никога да не се предаваш! Няма значение колко зле са нещата, сърцето и умът ми ще носят тялото ми когато краката ми не могат! Аз ще определя кой съм! Аз ще си определя цената и никой няма да ми казва какво мога и какво не мога!”.

От вчера хиляди привърженици на „Левски” пък засипват Иванов с послания и съобщения, с които го подкрепят и му желаят скорошно възстановяване.

19-годишният Деян Иванов е със скъсани връзки и ще отсъства от терените около 8 месеца.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016