Силният човек в "Левски" Георги Иванов - Гонзо коментира събитията в "синия" клуб, предстоящия демонстративен двубой с Юргорден, назначението на Стойчо Стоев, бившия и настоящите собственици на клуба при гостуването си в сутрешния блок на bTV.
 
Темата за случващото се във вечния съперник ЦСКА също не бе подмината в предаването, а Иванов определи изпадането на "червените" във "В" група като заслужено.
 
"ЦСКА е там, където му е мястото. Законите трябва да се спазват. Ако се спазват правилата на пътя, няма да има катастрофи. ЦСКА също не спази правилата. Държавата и БФС отдавна трябваше да прекратят тази практика", заяви Иванов.
 
Гонзо призова феновете да напълнят стадиона за утрешната среща с Юргорден (16:00 часа на Националния стадион "Васил Левски"), макар прогнозата за времето да вещае дъжд и изрази задоволство от моментното състояния на "сините" и първото място в класирането, но призова за спокойствие и работа без еуфория.
 
На въпрос за назначението на Стойчо Стоев, Гонзо заяви, че предложението е било негово и е дошло като резервен вариант на отказа на Димитър Димитров - Херо.
 
Силният човек на "Герена" коментира бившия собственик на клуба Тодор Батков и слуховете за това кой управлява сега "Левски".
 
"За последно видях Батков на един мач на "Левски", изглеждаше много по-спокоен. За мен той е успешен президент. Сегашните собственици на клуба са ясни. На общото събрание ще се разбере кой притежава "Левски". За мен са тези хора, които всеки ден виждам на стадиона", заяви Иванов и допълни, че "Левски" е достатъчно голям клуб, за да привлича спонсори на въпрос за финансова помощ от трети страни към клуба.