Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Идиотско, гаменско, просташко поведение. Това показа фен на ЦСКА по време на днешния мач със Славия (2:1). Потърпевш се оказа известният наш треньор Костадин Ангелов. Бившият наставник на Видима-Раковски и Пирин е юноша на ЦСКА, израснал е в “червената” школа. Той беше нападнат и бит от известния фен на ЦСКА Росен Петров-Животното. След двубоя Костадин Ангелов показа разкървавената уста, нос и надута буза след ударите на привърженика.

“Едно говедо, Животното ли му викат, как е, удари ме, че съм се бил държал за главата при гола на ЦСКА. Той не знае, че аз съм израснал в тази школа, в този отбор”, заяви Коце Ангелов.

“Отидох там да гледам мача, исках да съм при феновете. Те са пълни идиоти, не е нормално това държане. Ако сме нормална държава, този човек ще бъде съден. Аз ще се опитам да го съдя”, допълни треньорът.

След това друг фен се появи пред “Армията” и заяви, че Костадин Ангелов псувал агитката: “Ела да ми обясниш кой съм псувал. Ти знаеш ли, че аз съм израснал в тази школа. Имам две деца, заклевам се в тях. Вие сте болни мозъци. Ти знаеш ли, че замалко щях да съм в екипа на Радуканов.”

“Полицаи казаха, че не са видели ситуацията, нормално. Стигна се до бой при положение, че нищо не съм казал. Дойде при мен, разби ми джуката, носът ми разби, това тука (сочи бузата си). Просто поредната тъпотия”, завърши 40-годишният Ангелов.

Припомняме, че Росен Петров-Животното беше пуснат под гаранция през декември 2012 година. Заедно с него на подсъдимата скамейка бяха Антон Савов – Тони Мамамта, Дибрин Сингеров – Голямата Муна и Генчо Романски – Радо. Те са обвинени в участие в престъпна група за разпространение на наркотици. През януари тази година Росен Петров и още фенове на ЦСКА участваха в кървавото меле при откриването на баскетболната зала "Румен Пейчев" на "Българска армия".