Защитникът на "Левски" Аймен Белаид се появи на "Лаута" и изгледа на живо победата на Локомотив (Пловдив) с 2:0 над ЦСКА, разбра БЛИЦ.

Играчът на "сините" е използвал почивката, която Елин Топузаков даде на възпитаниците си, и е отскочил до Пловдив на гости на брат си. Тижани Белаид беше резерва за "смърфовете" в двубоя с "червените", но не получи шанс за изява. Аймен не беше напразно на "Лаута". Бившият играч на Локо (Пд) успя да гледа на живо следващия противник на "Левски". Както е известно, вечното дерби между "сините" и ЦСКА е на 21 април (понеделник) от 16:00 часа на "Васил Левски".

Също като брат си, и Аймен не игра в 33-ия кръг на "А" група. При загубата на "Левски" с 1:2 от Литекс в събота тунизиецът изтърпяваше наказанието си от 1 мач, което получи след жълтия картон при поражението с 0:2 от Лудогорец в Разград. За вечното дерби бранителят ще бъде на разположение на Елин Топузаков, който най-вероятно ще му гласува доверие за сметка на представящия се неубедително в центъра на защитата Павел Чмовш.

Както вече стана ясно, наказани за сблъсъка с ЦСКА са опитните Станислав Ангелов и Владимир Гаджев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ